Despre noi

CRV este o companie multinationala ce isi desfasoara activitatea in domeniul ameliorarii bovinelor.

Acţionarii sunt reprezentati de cooperativa olandezaCR Delta şi cooperativa flamandă VRV.

CRV opereaza cu ferme de selectie si programe de amliorare proprii in Olanda, Belgia, Brazilia, Noua Zeelandă, Republica Cehă, Luxemburg, Germania, Spania si SUA. În plus faţă de aceste ţări, produsele şi serviciile CRV sunt comercializate în aproximativ 50 de ţări din întreaga lume. În 2007/2008 un total de aproape 7 milioane de doze de material seminal au fost vândute în întreaga lume si un numar de 4 milioane de doze numai in Olanda.

Misiunea noastra

„CRV este un lider orientat spre necesitatile fermierului si ameliorarea bovinelor, cu un obiectiv clar, constind in adăugarea de valoare atat genetica cat si financiara, finalizata in cresterea profitabilitatii fermei”

Ne dorim sa jucam un rol important la nivel mondial, punind un accent deosebit pe activitatea de cercetare in vederea gasirii pirghiilor necesare imbunatatirii segmentului geneticii bovine. Ne dorim sa reactionam rapid la cerinţele pieţei care se gaseste intr-o continua schimbare, sa fim o organizaţie revoluţionară prin oferirea de soluţii inovatoare şi concepte noi, toate venind ca răspuns la nevoile clienţilor noştri – atât producătorii lapte si produse lactate cat si cei de carne de vită din întreaga lume.

Scopul nostru este:

„O vacă sănătoasa şi longeviva, care sa ofere contribuţia optimă profitului fermei dvs”

Pentru selecţia de mame de tauri şi tati de tauri, CRV foloseşte indicele propriu (NVI). În acest „CRV-index” o pondere mare o au trasaturile de sănătate şi longevitate. Pentru a atinge obiectivul stabilit pentru programul de ameliorare, CRV operează două programe separate de ameliorare: “Delta şi Euro Donor”, programe de ameliorare ce si-au spus cuvantul de-a lungul timpului la nivel mondial prin atingerea obiectivului dorit (cresterea profitabilitatii in ferma), programe apreciate atat de specialistii ce-si desfasoara munca de zi cu zi in domeniul geneticii, cat si de catre fermieri ca si beneficiari finali ai produselor si programelor noastre.

Structura organizatiei

CRV are companii fiice în Olanda, Belgia, Luxemburg, Germania, Republica Cehă, Spania, Brazilia, Noua Zeelandă şi Statele Unite ale Americii, tari unde avem in desfasurare diferite programe de ameliorare pe diverse rase. Cu sediul central situat în Arnhem (Olanda), CRV are peste 1200 de angajati, produsele şi serviciile noastre fiind promovate în întreaga lume, în aproximativ 50 de tari, pentru 50.000 de clienţi direcţi, prin reteaua noastra de distribuitori.

 

 

forme_3

Back to Top