SiryX

Doriti sa uitati de grija "ratei de inlocuire" in ferma dumneavoastra? Acest lucru este de ceva vreme o realitate.

siryx

Doriti sa uitati de grija „ratei de inlocuire” in ferma dumneavoastra? Acest lucru este de ceva vreme o realitate. CRV va ofera acum material sexat de la taurii sai de top in cadrul programului numit SiryX. De fiecare data cand asteptam o fatare stam cu inima strinsa intrebindu-ne daca va fi un vitel sau o vitica. Pina acum sansele erau impartite in mod egal procentul de 50/50% fiind pina acum pe buzele oricarui fermier la nivel mondial. Va oferim acum sansa de a folosi material seminal sexat, crescand astfel profitabilitatea fermei dumneavoastra. Insamintand cu SiryX, veti obtine intr-un procent de peste 90% mai multe vitele decat vitei.

Tehnologie

SiryX este produs in laboratoare speciale in care flowcitometrele separa spermatozoizii purtatori de cromozomi feminini (X), de spermatozoizii purtatori de cromozomi masuli (Y), folosind cele mai avansate procedee si tehnologii existente pe piata in prezent.

Profitabilitate maxima cu SiryX

Utilizarea SiryX asigura o serie de avantaje fermierului exprimandu-se prin:

  • Asigurarea fatarilor de vitele, atat de necesare pentru inlocuirea efectivului dar si pentru extinderea fermei.
  • Reducerea numarului de fatari dificile (distocii). Vitelele la fatare fiind mai mici decat viteii.
  • Un progres genetic mai rapid. Obtinerea unui numar mai mare de vitele raportat la efectivul fermei, va va asigura un progres genetic mai rapid. Acest lucru este posibil dataorita valorii genetice mai crescute a vitelelor comparativ cu efectivul matca.

Recomandam utilizarea SiryX pe vitele

Pentru producerea materialului seminal sexat SiryX, materialul seminal trece printr-o serie de etape tehnologice care scade viabilitatea spermatozoizilor comparativ cu materialul seminal conventional. Folosindu-se pe vitele, ne asteptam ca acest efect sa fie mai limitat comparativ cu utilizarea lui pe vaci. Ca urmare, recomandam utilizarea SiryX pe vitele. (Avem si fermieri care folosesc materialul seminal sexat atat pe vaci cat si pe vitele – pentru aceasta situatie „reproductia” trebuie gestionata foarte bine in ferma dumneavoastra).

Pentru alte informatii, nu ezitati sa ne contactati.

sperma liggend 1

Back to Top