SireMatch

siremach1

Genetica reprezinta o investitie în viitor iar SireMatch va va ajuta sa luati deciziile cele mai bune pentru programul dumneavoastra de ameliorare. Noul program de potrivire a perechilor CRV este potrivit pentru toate nevoile fermelor moderne si pentru fiecare obiectiv de ameliorare, pentru fiecare rasa si pentru fiecare vaca. SireMatch gaseste cea mai buna solutie pentru tine.

Programul de potrivire a perechilor SireMatch poate fi folosit oriunde si oricand, punindu-va la dipozitie trei nivele de compexitate, fiind siguri ca unul dintre ele se va potrivi perfect profilului fermei tale.

siremach1

slide2

SireMatch GO

Modulul SireMatch GO este foarte usor de folosit si flexibil. Este recomandat fermelor care nu au nici un fel de date genealogice referitoare la descendenta. Utilizatorul poate introduce in programe date bazate pe pedigreele animalelor, iar in urma stabilirii directiilor de amelioare, va primi cele mai bune recomandari pentru stabilirea partenerului de gestatie. Consangvinizarea poate fi restrictionata iar defectele genetice vor fi excluse. SireMatch GO poate gestiona caracterele nedorite în cadrul efectivului dumneavoastra, asigurandu-va de lipsa acestora in cadrul generatiilor viitoare.

SireMatch Select

Modulul SireMatch Select se bazeaza pe o baza de date pe care o gestionam pe serverele noastre iar rezultatele sunt inscrise intr-un „pedigree de împerechere”. Pe baza directiilor de ameliorare ale fiecarui fermier si a problemelor de conformatie care se vor ameliorate, programul va sugera o varianta de ameliorare bazata pe datele fiecarui animal, inregistrate in Cartea de Rasa, date ce sunt uploadate in sistemul programului. Precizia rezultatului este foarte mare pentru ca SireMatch se poate raporta la ultimile 5 generatii de referinta. Defectele genetice sunt excluse si consangvinizarea este redusa la minim.

SireMatch PRO

Modulul cel mai avansat al SireMatch combina informatiile pedigreelor, cu trasaturi de bonitare liniare. Scoringul se poate face folosind o aplicatie PDA. În modul web-based PRO poate fi realizat un obiectiv personalizat de ameliorare si problemele de conformatie sunt luate în considerare. Defectele genetice sunt excluse si consangvinizarea este minimizata. Modulul poate oferi rapoarte in detaliu referitoare la activitatea dumneavoatra de ameliorare si reproductie.

Back to Top